468×60
468×60

На Тернопільщині працівник обікрав підприємство на 47 тисяч гривень

kompДва ноутбуки та інструменти викрав з приватного підприємства у Тернопільському районі, на якому працював, житель Київської області. Крадене майно здавав до ломбарду, а гроші спускав на ігрові автомати.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний – 34-річний житель Київської області, будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до майна підприємства, почав вчиняти крадіжки. Спершу виніс свій робочий ноутбук та здав його до ломбарду. Через деякий час шляхом обману заволодів комп’ютером колеги. Пообіцяв йому відремонтувати техніку, а натомість відніс до ломбарду. Усі виручені гроші зловмисник спускав на ігрові автомати.

Пристрасть до азартних ігор ставала все сильнішою, а грошей бракувало. Тож наступного разу зловмисник викрав з підприємства інструменти для ремонту автомобілів. Після цього зник з роботи.

Про нечистого на руку працівника співробітників Тернопільського відділення поліції повідомило керівництво підприємства. Збитки, завдані зловмисником, фірма оцінила у 47 тисяч гривень.

Підозрюваного оперативники розшукали у Київській області, звідки він родом. У протиправному він зізнався.
Щодо нього розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: 185 (крадіжка), 190 (шахрайство), 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Триває досудове розслідування.

Схожі статті