468×60
468×60

Керівництво Національної поліції України відзначило роботу кращих підрозділів у 2018 році

Нагороду за сумлінну працю здобули і тернопільські правоохоронці. Працівники підрозділу груп реагування патрульної поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області продемонстрували найкращі в Україні результати своєї діяльності.

За 12 місяців 2018 року правоохоронці даного підрозділу опрацювали майже 41 тисячу звернень громадян, що становить 85,6% від усіх зареєстрованих заяв та 32% в загальному по всій Україні. Працівники секторів та груп в області розкрили 275 злочинів та складено понад 35 тисяч протоколів про адміністративні правопорушення.

Впровадження груп реагування набагато скоротило час прибуття поліції на виклик – середній час прибуття нарядів ГРПП ТВП ГУНП в Тернопільській області з моменту отримання повідомлення на лінію 102 становить 18 хвилин 25 секунд.

З професійними досягненнями кращих працівників привітав тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника поліції Тернопільщини Михайло Білецький. Він побажав поліцейським не зупинятися на досягнутому та покращувати досягнуті результати. За сумлінне виконання професійних обов’язків правоохоронці отримали подяки.

Схожі статті