468×60
468×60

Жителі Теребовлі допомогли поліцейським затримати трьох підозрюваних у грабежі

Трьох уродженців Грузії затримали правоохоронці Теребовлянського відділу поліції при спробі втечі з місця злочину. Чоловіків у момент грабежу помітив потерпілий.

26 січня у чергову частину поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий житель переслідує зловмисників.

За словами Ігоря Лисятинського – начальника Теребовлянського відділу поліції, потерпілий – приватний підприємець. Він припаркував автомобіль марки VOLKSWAGEN CRAFTER біля магазину. Повернувся до транспорту за пару хвилин і помітив, що з авто виходить двоє невідомих, а в руках одного з них його барсетка.

Потерпілий кинувся до злодіїв. Після того, як він забрав свою власність, вирішив затримати підозрюваних. Проте в цей момент до дуету на допомогу підбіг ще один іноземець і вони втрьох почали тікати, сівши в автомобіль на литовських номерах.

Інцидент помітив товариш потерпілого, який проїздив поруч. Вони разом почали наздоганяти втікачів, паралельно повідомивши про ситуацію на лінію “102″.

Зловмисники їхали в напрямку Теребовлянської Дружби. Саме там їх уже чекали патрульні, перекривши дорогу.

Автомобіль зупинили, підозрюваних затримали. Останні співпрацювати зі слідством відмовляються. Їм інкримінують 2 статті кримінального кодексу України – замах на грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб відповідно до статті 15 частина 2 та 186 частина 2. За попередніми даними, грабіжники в салон автомобіля проникли, зламавши замок водійських дверей.

Іноземців перевіряють на причетність до інших злочинів. Триває слідство.

Схожі статті