468×60
468×60

Пластуни передали Вифлеємський вогонь миру правоохоронцям Тернопільщини

Вифлеємський вогонь, як символ Миру та любові, запалав в Головному управлінні Національної поліції. Його правоохоронцям передали пластуни Тернополя.

- Передріздвяну традицію розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру започаткувала у 1986 році австрійська телерадіокомпанія ORF з міста Лінц. Із самого початку акція планувалася з метою підтримки неповносправних дітей та усіх, хто потребує допомоги та уваги в передріздвяний час. І одразу ж цю благородну справу взяли в свої руки скаути. І тому ми хочемо передати цей вогонь вам, – розповів пластун Володимир Міськевич.

Вифлеємський вогонь уже більше двох десятків років передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. Це символ тепла, миру, злагоди та душевного спокою. За увагу та невеличку частинку вогня миру подякував юним скаутам начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол, а також передав в пластунську бібліотеку сучасні книги про створення Добробатів та про Романа Шухевича.

- Кожен з працівників зможе забрати цей вогник в сім’ю. Я сподіваюся, що в усіх: і в вас, і в нас в новому році при святі буде хороший настрій, добре здоров’я та добра вдача. Ми надіємося, що в нас все вийде у новому році в державі і ми зробимо правильний та добрий вибір.

Вогонь горітиме в Головному управлінні Нацполіції Тернопільщини впродовж усіх новорічно-різдвяних свят, аби кожен правоохоронець мав змогу взяти частинку Вифлеємського тепла, запаленого на місці народження Ісуса Христа, та занести його до власних помешкань.

Схожі статті