468×60
468×60

Пильнуйте свої речі у людних місцях

Жертвою кишенькового злодія стала 17-річна тернополянка. У дівчини в маршрутці з рюкзака викрали гаманець, в якому було 1000 гривень та документи.

Співробітники поліції, до яких звернулася потерпіла, склали з її слів фоторобот підозрюваного у вчиненні крадіжки. Чоловіку на вигляд 40 років, середньо статури, зростом 180 см, волосся коротке русяве. Був одягнений у коротку темно-зелену куртку, чорні штани.

Уважно придивіться до підозрюваного, якщо ви впізнали дану особу, телефонуйте до правоохоронців за номерами у Тернополі: 27-11-70, 0673513837.

Поліцейські закликають громадян пильнувати своє майно, особливо у людних місцях. Через свою неуважність потерпіла пенсіонерка з Гусятинського району. Жінка приїхала у справах до обласного центру, де з її сумки невідомий витягнув гаманець. Згодом лиходій зняв з банківської картки 6 тисяч гривень.

Співробітники поліції розшукують зловмисника. На жаль, такі випадки непоодинокі. Майже щодня правоохоронці реєструють подібні факти. Тому краянам варто бути уважними на ринках, у переповненому транспорті.  Сумку слід тримати якомога ближче до себе, не перекидати її за спину, а особливо, коли в ній знаходяться гроші. Не варто класти гаманець поверх продуктів та інших особистих речей.

Схожі статті