468×60
468×60

У Тернополі вшанували загиблих працівників органів внутрішніх справ

22 серпня  в державі відзначають День пам’яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. Вшанували пам’ять колег, які заплатили життям заради служіння Закону і працівники поліції Тернопільщини.

До пам`ятного меморіалу з квітами та болючими спогадами прийшли правоохоронці, ветерани  та члени обласної ветеранської організації органів внутрішніх справ.

Як зазначив керівник поліції краю Олександр Богомол, з часу створення Національної поліції під час несення служби загинуло 24 працівники, двоє з яких  – уродженці Тернопільській області.

- Ми пам`ятаємо тих, хто ціною власного життя захищав правопорядок та справедливість. Робота поліцейського  – це перш за все віддане служіння народу, однак часто вона складна і небезпечна, – зазначив начальник.

Згадує двох своїх загиблих співробітників і Голова обласної ветеранської організації Григорій Головатий. Вони загинули під час перестрілки

- Нехай з Богом спочивають, а їхню нелегку службу перейняли та продовжують діти, – розповідає Григорій Головатий. -Їх вчинки назавжди в наших серцях.

Схожі статті