468×60
468×60

Кубок чемпіонату ФСТ «Динамо» з волейболу виборола команда Головного управління Національної поліції

Змагання були приурочені Дню незалежності України.

21 серпня відбулися змагання чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу за програмою «Динаміада-2018». У турнірі взяли участь дев’ять команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області.

На відкритті змагань чемпіонату були присутні голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, начальник ГУНП в Тернопільській області – голова Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України, генерал поліції третього рангу Олександр Богомол, керівники силових структур, які привітали правоохоронців та побажали безкомпромісної боротьби за перемогу.

Після відбірних ігор до фінальної частини змагань вийшли команди управлінь Національної поліції, поліції охорони та надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Переможцем змагань стала команда колективу фізичної культури Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, друге та третє місця відповідно посіли команди управління поліції охорони та управління ДСНС України в Тернопільській області. Кращим гравцем чемпіонату визнано Сергія Горяного – керівника Бережанського відділу поліції, який грав за команду Головного управління.

Схожі статті