468×60
468×60

Під час виконання службових обов’язків загинув Андрій Стойко

spiv4uttyaУ селі Петропавлівська Борщагівка Київської області під час виконання службових обов’язків у ДТП загинув Андрій Стойко (Сокіл).

Наряд групи реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції намагався зупинити водія скутера, який порушив ПДР.

Однак правопорушник законну вимогу поліцейських про зупинку проігнорував і продовжив рух, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Поліцейські увімкнули проблискові маячки, звуковий сигнал і почали переслідування водія-порушника. Однак водій службової автівки не впорався з керуванням і авто з проїжджої частини знесло у рівчак. У результаті Андрій загинув, а його  колега отримав травми.

Андрій Стойко народився в Тернополі.  До служби у рядах Національної поліції Андрій був старшим лейтенантом полку «Миротворець», активним учасником подій Революції Гідності. У числі перших добровольців він вирушив на Донбас захищати суверенітет України, де пройшов чимало гарячих точок.

У липні Андрію виповнилось 27 років. У загиблого поліцейського залишились дружина та маленька дитина. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. Василь

    Працівника, безумовно, шкода, бо загинув в безглуздій ситуації. Навіщо поліція ганяється за скутеристами? Кому з учасників дорожнього руху вони можуть завдати шкоди крім себе самих, їдучи без шолома (а я впевнений, що саме так і було). Безглузде гоніння за протоколом призвело до трагедії.

Comments are closed.