468×60
468×60

Поліцейські охорони зловили нечесну на руку тернополянку

Взяти і не заплатити – ось таке екстримальне «хоббі» у 26-річної місцевої жительки, яка вирішила пронести повз касу супермаркету набір товарів на суму чотириста сімдесят сім гривень.

Проте, уважність охоронця магазину та наявність «тривожної» кнопки поліції охорони дала змогу зловити нечесну на руку відвідувачку.

«Я одразу помітив, що в її поведінці щось не те і скоріш за все, увесь товар вона захоче поцупити, бо деякі продукти вона намагалася сховати собі за пазухою. Тому я одразу натиснув тривожну кнопку поліції охорони» – розповів охоронець магазину.

Наряд реагування Управління поліції охорони за декілька хвилин прибули на місце спрацювання та піймали любительку легкої наживи. Її продуктовий набір складався з канцелярського приладдя, продуктів харчування та двох стартових пакетів  мобільного зв’язку.

Тепер, бажання дівчини до легкої наживи може призвести до кримінальної відповідальності. Триває слідство.

Управління поліції охорони в Тернопільській області звертається до власників торгівельних закладів. Не забувайте дбати про надійний захист магазинів, адже крадіжки трапляються щодня. Встановіть систему охорони, «тривожні» кнопки, камери відеоспостереження, аби не зазнавати збитків у бізнесі.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Схожі статті