468×60
468×60

Служити та захищати!

Зброя, спорядження, спецзасоби, чотирилапі помічники та спецтехніка – усе це мали нагоду оглянути мешканці та гості Тернополя. В обласному центрі на театральному майдані відбувалися урочисті заходи, приурочені третій річниці з нагоди створення Національної поліції України. Начальник головного управління Тернопільщини каже, що поліцейські здатні навести та підтримувати порядок. Кожен правоохоронець працює для того, щоб забезпечити безпеку нашого населення і відновити рівень довіри громадян до людей у формі.

- За соціологічними дослідженнями, рівень довіри населення до поліції  на Тернопільщині є один із найвищих. Зараз ми поступилися місцем хмельниччанам, але будемо боротися за те, щоб поліція довіряла людям, а люди поліції, – каже Олександр Богомол.

Понад тридцять ротацій відбули на сході бійці роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль», близько двадцяти поїздок в зону проведення антитерористичних операцій здійснено працівниками зведеного загону нацполіції в Тернопільській області, більше тисячі правоохоронців краю в різний час виконували бойові завдання на сході України, захищали цілісність нашої держави та отримали статус учасників бойових дій. За усе це їм подякував керівник краю Степан Барна.

- Ми цінуємо колектив і головне управління не лише через те, що вони борються зі злочинністю тут на території Тернопільської області, але й тому, що вони самовіддано захищають територіальну цілісність нашої держави. Для мене Тернопільська поліція була відкриттям влітку 2014 року, коли була перша ротація. Тоді я побачив, що хлопці насправді жили на гільзах, спали з автоматами, але виконували свій святий обов’язок.

Кращі з кращих за віддану  службу, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків достроково в порядку заохочення отримали чергові спеціальні звання, медалі, подяки та грамоти.

- Від імені колегії ГУНП та від себе особисто щиросердечно вітаю вас та ваші родини з третьою річницею створення національної поліції. Наша робота була і є однією з найнеобхідніших та шанованих в суспільстві – щоденно стояти на варті закону та справедливості, оберігати мир та спокій в нашій країні, захищати права та інтереси громадян від протиправних діянь та допомагати тим, хто потрапив в біду, ризикуючи життям.

Схожі статті