468×60
468×60

Завершилися змагання з міні-футболу серед працівників правоохоронних органів

Дев’ять команд правоохоронних органів змагалися за звання найсильніших. Впродовж двох днів, 20 та 21 червня, на спортивній базі “Динамо” тривав чемпіонат Тернопільської області з міні-футболу в рамках змагань „Динаміада-2018”. Спортивне свято приурочили до Дня Конституції.

Після проведених відбіркових ігор до фіналу дійшло лише три команди – управлінь Національної поліції, поліції охорони та патрульної поліції.

Впродовж чемпіонату гравці тримали своїх вболівальників у напрузі. Боротьба за перемогу давалася важко гравцям трьох команд. Усі зіграні ігри закінчилися з однаковим нічийним результатом. Тому переможця визначали судді за серіями пенальті.

Третє місце посіла команда Головного управління Національної поліції, друге дісталося гравцям з Поліції охорони. Перемогу в чемпіонаті вибороли патрульні поліцейські. Вони не пропустили жодного м’яча в серії післяматчевих пенальті.

Команда переможець та команди-призери чемпіонату отримали кубки та дипломи Тернопільської ОО ФСТ «Динамо» України.

Відзначили організатори турніру і спортсменів. Кращим гравцем чемпіонату визнано працівника Нацполіції Тараса Судомира, серед нападаючих відзначили – Юрія Процика з управління поліції охорони, ще один представник УПП Павло Замлинський отримав звання кращого воротаря.

Схожі статті