468×60
468×60

На одному з підприємств Збаражчини на гарячому упіймали злодіїв

zlodiiДиректор одного зі збаразьких підприємств, пізно ввечері, обходячи територію заводу, помітив відчинені двері складу. Чоловіка це насторожило й він зателефонував до поліції і, як виявилося, не дарма.

Правоохоронці, прибувши на місце події, затримали на гарячому двох крадіїв, які розбирали дороге обладнання та виносили комплектуючі на вулицю, а далі, як вони написали в поясненні, мали на меті здати усе на металобрухт.

Молодший із затриманих за свої 26-ть років уже встиг неодноразово побувати в місцях позбавлення волі. Поліцейські встановили, що саме він був ініціатором крадіжки.

Чоловік попередньо уже проникав на територію заводу й поцупив електричну котушку, яка містить елементи з дорогоцінних металів. Розвідавши ситуацію, вирішив повернутися туди вдруге, покликавши на поміч вдвічі старшого односельчанина. Та довести задумане до кінця їм не вдалося.

Як повідомив начальник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк, обоє чоловіків затримані в порядку статті 208 КПК України. Їм інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу  – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення (замах на крадіжку).

Схожі статті