468×60
468×60

Житель Бучаччини погрожував людям штик-ножем

policiaКоролем села називає себе один із місцевих жителів – підприємець, власник кількох магазинів. Односельці чоловіка кажуть, що він серед місцевого населення веде себе зухвало і постійно провокує конфліктні ситуації.

18 травня у чергову частину Бучацького відділення поліції звернулися жителі району. Люди повідомили, що мешканець Золотого Потоку б’є людей та погрожує їм предметом, схожим на штик-ніж.

На місце конфлікту виїжджали працівники поліції. За попередньою інформацією, підозрюваний їхав у власному авто, коли перестрів дорогою двох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння.

Водій вийшов і почав розповідати перехожим, як і що потрібно робити та, як правильно ходити вулицями. Розмова переросла в конфлікт і підприємець став бити місцевих жителів. Далі, як кажуть потерпілі, він їх змусив сісти в автомобіль і вивіз за село, де продовжив повчати силовими методами.

Бійку помітив мешканець сусіднього населеного пункту, який проїжджав неподалік. На його питання, що відбувається, підприємець відповів, що відпрацьовує удари. Це випадковому свідку не сподобалося і він вирішив заступитися за потерпілих. Проте не зміг, оскільки дебошир з салону авто витягнув предмет, схожий на штик-ніж до бойової зброї, і почав нею погрожувати. Зброю вдалося у підприємця відібрати. Її передали працівникам Бучацького відділення поліції, які направили її в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Тернополя.

Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 263 частина 2 ККУ – Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Схожі статті