468×60
468×60

Стоп рейдерам!

Останнім часом земля та урожаї стали об’єктом захоплень, оскільки представляють неабиякий інтерес для рейдерів. Разом з цим, власники та користувачі землі все частіше ставлять питання, як зберегти своє майно від зазіхань.

Головне управління Національної поліції в Тернопільській області разом із Управлінням поліції охорони в Тернопільській області задля протидії хвилі шахрайства з нерухомістю землі, особливо в агропромисловому комплексі, вживає ряд практичних заходів із попередження та охорони сільськогосподарських угідь від рейдерських захоплень.

Загроза рейдерського захоплення зростає. Особливо, якщо агропідприємство  не подбало про безпеку свого земельного фонду.

Щоб зрозуміти всі ризики, необхідно визначитись, на яких саме етапах виробництва сільгосппродукції найчастіше скоюються злочини. На етапі вирощування врожаю можливі крадіжки з поля, тому потрібно подбати про фізичні пости охорони та системи відеонагляду. А на етапі транспортування й реалізації врожаю необхідно ретельно перевіряти перевізників та контрагентів.

Запобігти крадіжкам врожаю з полів можливо, створивши надійну систему охорони. Багато агрокомпаній вирішує цю проблему шляхом виставлення постів фізичної охорони або налаштуванням відеонагляду.

Слід зазначити, що агропромислові підприємства, які охороняються підрозділами поліції охорони, жодного разу не були піддані рейдерським захопленням.

Управління поліції охорони в Тернопільській області є найбільшою охоронною структурою Тернопільщини, яка уже понад 65 років розвиває новітні технології у сфері надання охоронних послуг.

Сьогодні за допомогою постів фізичної охорони Управління здійснюється охорона сільськогосподарських підприємств у 5 областях України. Наші замовники довіряють нам товарно-матеріальні цінності, що підтверджується багаторічними контрактами щодо охорони полів, складських приміщень, територій елеваторів, сільськогосподарської техніки.

Враховуючи наведене вище, Управління поліції охорони в Тернопільській області пропонує Вам подбати про недоторканість товарно-матеріальних цінностей Вашого підприємства, врожаю, чи сільськогосподарських угідь.

Ми пропонуємо:

1.    Фізична охорона полів – озброєним нарядом поліції охорони (не менше 2-х працівників) із використанням службових автомобілів поліції.
2.    Фізична охорона складів з товарно-матеріальними цінностями озброєними працівниками поліції охорони.
3.    Фізична охорона адміністративних будівель територій агропідприємств, елеваторів, інших будівель чи споруд.
4.    GPS-спостереження за рухомим транспортом Замовника.
5.    Супровід представників Замовника озброєним нарядом поліції охорони по території України.
6.    Встановлення, нагляд та реагування нарядом поліції охорони на спрацювання засобів охоронної, тривожної чи пожежної сигналізації.
7.    Встановлення систем відеоспостереження з виведенням сигналу на чергову частину поліції охорони (контроль за несенням служби відомчої охорони).

Схожі статті