468×60
468×60

Рівень злочинності на Тернопіллі й надалі залишається найнижчим – Олександр Богомол

Про підсумки оперативно-службової діяльності підрозділів Національної поліції Тернопільщини  за перший квартал 2018 року та заходи з подальшого удосконалення роботи йшлося сьогодні на розширеній колегії.

Зібрання проходило під головуванням начальника ГУНП в області Олександра Богомола. На колегії були присутні прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч та перший заступник прокурора області Микола Голомша.

Розпочинаючи нараду, Олександр Богомол констатував, що рівень загальної  злочинності в області й надалі залишається найнижчим в Україні і це створює умови для ще ефективнішої роботи.

-За звітній період нам вдалося зменшити кількість зареєстрованих фактів тяжких тілесних ушкоджень, зі смертельними наслідками, розбоїв, грабежів, вимагань, хуліганств. Спад злочинності очевидний.

Розкрито всі умисні вбивства, ефективнішою була робота щодо розкриття грабежів, крадіжок, шахрайств, дорожньо-транспортних подій з тяжкими наслідками, наркозлочинності, задокументовано діяльність двох організованих злочинних груп. Та попри досягнення є чимало прорахунків  і недопрацювань. З цього й будемо сьогодні робити висновки.

На недоліках оперативно-службової діяльності окремих підрозділів та територіальних відділів і відділень акцентував керівник прокуратури області В’ячеслав Перч. Він закликав поліцейських перестати гонитися за статистичними показниками, а ефективність роботи демонструвати  об’єктивними напрацюваннями.

Схожі статті