468×60
468×60

Нові можливості для автомобілістів: У Тернопільському ЦНАПІ можна отримасти посвідчення водія

Отримати довідку про несудимість, нове водійське посвідчення, або ж замінити старе – з 17 квітня такі додаткові послуги з’явилися у Центрі надання адміністративних послуг  на вулиці Князя Острозького у Тернополі. На місці можна оформити документи, сфотографуватись та оплатити послугу.

Раніше тернополяни могли скористатися таким сервісом лише у Регіональному сервісному центрі МВС на вулиці Бережанській, однак завдяки співпраці обох державних структур, отримати документи можна буде швидко та зручно, адже установа розташована у центрі міста.

Про максимальне наближення послуг для населення зазначає і міський голова Сергій Надал.

- Якомога більша кількість адмінпослуг має надаватися в одному місці. Люди не повинні оббивати пороги державних установ, а отримувати швидкий та якісний сервіс, — наголосив очільник Тернополя.

Перелік послуг згодом значно розшириться, зазначає керівник Регіонального сервісного центру МВС Тернопільщини Святослав Вишневський.

- Завдяки тісній співпраці ми невдовзі збільшимо спектр надання адміністративних послуг. В перспективі – реєстрація колісних транспортних засобів, – розповів начальник.

Про зручність та мобільність таких нововведень зазначають і самі тернополяни, які вже встигли скористатися послугами центру у день відкриття.

Схожі статті