468×60
468×60

Охороняти громадський порядок на Сході відбув зведений загін тернопільських поліцейських

Тридцять співробітників поліції Тернопільщини сьогодні поїхали у чергове відрядження на Донбас. Правоохоронці нестимуть службу на блокпостах, а також допомагатимуть своїм колегам зі Сходу забезпечувати охорону громадського порядку та протидіяти злочинності.

Волонтерську допомогу бійцям надали співробітники територіального управління юстиції в Тернопільській області.

- У 2015 році я теж ніс службу в зоні АТО у складі тоді ще добровольчого підрозділу «Тернопіль», тому знаю потреби наших захисників, – каже керівник управління Едуард Кольцов. – З цього часу постійно ініціюю збір продуктів харчування для тих, хто несе службу далеко від дому. Співробітники юстиції з радістю долучаються до таких благодійних акцій.

З напутнім словом до підлеглих звернувся заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич. Він закликав поліцейських вести себе гідно, берегти один одного і живими та здоровими повертатися до рідних.

За християнським звичаєм правоохоронців у дорогу благословили священики. Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ владика Теодор запевнив, що справа, яку роблять поліцейські, – добровільно відправляючись на Схід, може й для декого є буденною, та насправді це особлива місія і особлива відповідальність.

- Бажаю всім вам Божого благословення, сили і духовної витривалості. Знайте, ваша праця не є марною.

Схожі статті