468×60
468×60

Працівники поліції розслідують факт нанесення батьком тілесних ушкоджень дитині

dyttynaВ інтернет-мережі з’явилося відео на якому чітко видно, як чоловік з приміщення навчального закладу Тернополя виносить дитину.

Даний факт трапився 14 березня на території місцевого навчального закладу. Невідомий, тримаючи на руках дівчинку, спіткнувся та впав. В результаті дитина отримала тілесні ушкодження.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, незнайомець – рідний батько дитини, який мешкає у Києві. Проте з мамою дівчинки вони розлучені.

Чоловік неодноразово звертався в правоохоронні органи з заявою про те, що колишня дружина неналежно виконує батьківські обов’язки, погано виховує їхню десятилітню доньку та жорстоко з нею поводиться.

Представники ювенальної превенції розглянули скаргу та перевірили усю інформацією. За словами Петра Тиховича, керівника ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, викладене у заяві не підтвердилося. Дівчинка добре вчиться, відвідує школу та зарекомендувала себе, як старанна, працелюбна і дисциплінована дитина.

Мама малолітньої стверджує, що переживає, аби колишній чоловік не викрав і силою не вивіз дитину за кордон. За її словами, донька також боїться наодинці залишатися з татом, оскільки той неодноразово погрожував її викрасти.

Подія, яка трапилася 14 березня, внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Наразі мама дівчинки звернулася в суд щодо позбавлення колишнього чоловіка батьківських прав.

Схожі статті