468×60
468×60

На Тернопільщині на вірність державі присягнув 21 поліцейський

- Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

В Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області поповнення. На вірність українському народові урочисто присягнули молоді офіцери. Усі вони – випускники Одеського та Житомирського навчальних центрів первинної професійної підготовки.

Вирішив одягнути форму поліцейського і Назарій Мазур. Чоловік каже, що його вибір свідомий, оскільки він вірить, що зможе, працюючи в органах внутрішніх справ, вплинути позитивно на розвиток держави. Слідчий розуміє складність роботи, але його це не лякає. Поліцейський готовий як морально, так і фізично.

- Країна стає на ноги та будує своє краще майбутнє. Я хочу вкласти свою лепту в розвиток країни, в розвиток правоохоронної структури нашої держави. Тому в своєму житті я вибрав професію поліцейського. Я хочу боротися із злочинністю, покращувати нашу країну.

Привітав новобранців і головний поліцейський краю Олександр Богомол. Він переконаний, що для молодого поповнення сьогоднішній день повинен стати визначним, оскільки таку присягу можна складати лише раз у житті. Тому кожен, хто наважився, зробив крок і одягнув поліцейську форму, повинен з шаною та повагою ставитися до офіцерського звання.

- Ви пройшли не довгий, але не легкий шлях для того, щоб стати в стрій, стати поліцейським, служити свому народові, своїй державі, людям та своїй сім’ї. Я вас всіх вітаю із сьогоднішнім святом і хочу вам побажати, щоб ви досягнули того, чого ви хочете досягнути.

Після присяги 11 дільничних та 10 слідчих приступили до виконання своїх службових обов’язків по відділах та відділеннях поліції Тернопільської області.

Схожі статті