468×60
468×60

У Тернополі п’яні юнаки двічі побили у розважальному закладі одного з відпочиваючих

rozbiyДвічі за вечір тернополянина побили невідомі. Останні розбірки завершилися важкими травмами та лікарняним ліжком. Конфлікт трапився в одному з розважальних закладів обласного центру восьмого лютого.

В клубі відпочивали шестеро місцевих жителів. Компанія святкувала день народження. За словами очевидців, в заклад прийшли двоє невідомих хлопців напідпитку і почали чіплятися до відпочиваючих. Один з новоприбулих – двоюрідний брат дівчини з компанії іменинника.

Розмова відбувалася на підвищених тонах та з нецензурною лексикою. На їхні провокації зреагував один з групи і вийшов разом з ними з приміщення. Їхні суперечки перед входом завершилися бійкою. Потерпілий – чоловік 1983 року народження. Друзі викликали до нього швидку. Лікарі на місці надали чоловікові першу домедичну допомогу та відпустили.

Гості пішли розважатися далі. Проте суперечка на цьому не завершилася. І двоє дебоширів через деякий час знову ж таки підійшли до компанії з розбірками. З ними вийшов на вулицю чоловік, якого вони побили кількома годинами раніше. Розмова, як і перший раз, переросла у бійку.

У сварку втрутилися очевидці, а коли потерпілого посадили в автівку, він втратив свідомість. Його завезли до лікарні. Уже там медики констатували важку черепно-мозкову травму, гостру компресію головного мозку та крововилив. Його госпіталізували у реанімаційне відділення і повідомили про хуліганство на лінію “102″.

Дебоширів оперативники карного розшуку затримали відповідно до статті 208 КПК. Це юнаки – 1991 та 1995 років народження. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, а подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Схожі статті