468×60
468×60

Недбалість краян призвела до втрати майна та пошкодження автомобілів

avtoМешканці краю залишають майно в салоні авто на видному місці, а вранці виявляють його відсутність. Як бонус – до зниклих цінностей потерпілі отримують пошкоджений транспортний засіб.

Від рук зловмисників потерпіло чимало мешканців Тернопільщини. Шестеро жителів обласного центру звернувся до працівників Тернопільського відділу поліції. Місцеві жителі повідомили, що невідомі особи пошкодили їх іномарки.

В усіх випадках зловмисники викрадали одне – відеореєстатори, які громадяни залишали в салоні автівок на видних місцях. Крадії промишляли в нічний період. Невідомі своїми протиправними діями завдали шкоди на чималу суму.

Ще один заявник мешканець Борщівського району. Краянин розповів, що не зачинив авто, а повернувшись через певний проміжок часу, виявив відсутність особистих документів та накопичувачів пам’яті. За допомогою звернувся до поліцейських.

Відомості про події внесено в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують жителям Тернопілля бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно – це забрати його з салону транспортного засобу.

Зловмисники оглядають салони іномарок щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди.

Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекають слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявите або пошкоджене скло, або замок, спричиняючи більший збиток, ніж вартість викраденого майна.

У випадку крадіжки потрібно якнайшвидше зателефонувати в поліцію. Постарайтеся не чіпати свій автомобіль і не сідати в салон до приїзду слідчо-оперативної групи, щоб зберегти залишені злодієм сліди.

Схожі статті