468×60
468×60

Теребовлянка постане перед судом за сутенерство та звідництво

povii-2Сутенерство, вчинене повторно щодо кількох осіб та звідництво для розпусти з метою наживи інкримінують правоохоронці Тернопільщини двадцятишестирічній жительці Теребовлі. Вона в обласному центрі організувала бізнес з надання сексуальних послуг.

Документувати факти сутенерства та заняття проституцією, каже керівник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області Олександр Буняк, оперативники почали ще у квітні 2017 року. У ході оперативних заходів стало відомо, що заборонений бізнес започаткувала матір-одиначка. В поміч взяла собі подругу, яка працювала адміністратором та знайомого. Останній розвозив “підлеглих” по місцях зустрічі.

Співпрацювати у секс-індустрії погодилися іногородні дівчата – це четверо мешканок Дніпропетровської та Запорізької областей віком від 25 до 30 років. Їх “бізнесменша” знайшла через оголошення в інтернеті. Працювали повії позмінно: два тижні в місяць одні, наступних дві неділі – інші.

Клієнтів “роботодавці” шукали через оголошення в соцмережах та на сайтах, а зустрічі організовували лише на виїздах. Година послуг вартувала від 1200 гривень. При бажанні клієнта до нього могло приїхати одразу двоє жінок. Коштувало це 3 тисячі гривень.

Частину зароблених грошей дівчата віддавали адміністраторам та таксисту. Розвиток нелегального бізнесу припинили працівники поліції.

Справа організатора, а саме жительки Теребовлі, уже передана до суду. Жінка відповідатиме перед законом за статтею 303 частиною 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією та частиною 2 статті 302 ККУ – створення або утримання місць розпусти і звідництво.

Схожі статті