468×60
468×60

Олександр Богомол зустрівся з мешканцями Шумщини

З громадою Шумщини та працівниками місцевого відділення поліції зустрівся під час робочої поїздки у район начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Із заявою-зверненням допомогти у вирішенні ситуації звернувся до головного поліцейського краю представник громади. Чоловік скаржиться на неякісне дорожнє покриття на трасі Шумськ-Кути. Дорога проходить через 13 сіл району, а її незадовільний стан – може стати причиною нещасть.

Олександр Богомол пообіцяв розібратися у ситуації. Працівники відділу забезпечення дорожнього руху складуть акт обстеження дороги та передадуть його в відповідні інстанції.

Окрім цього, групи патрульної поліції, які тепер чергуватимуть в районах області, стежитимуть як за громадським порядком, так і за ситуацією на автошляхах. Під особливою увагою перебуватиме безпека дорожнього руху. Наряди поліції у складі працівників відділу забезпечення безпеки дорожнього руху та патрульної поліції чергуватимуть на аварійно-небезпечних ділянках.

Зустрівся очільник поліції Тернопільщини і з працівниками Шумського відділення поліції та ветеранами ОВС району. Він наголосив на пріоритетах та основних завданнях відомства. Олександр Богомол запевнив, що у найближчий час у Шумському відділку будуть заповнені всі вакантні посади, а тому робота повинна проводитися на високому рівні та без зловживань та порушень.

Схожі статті