468×60
468×60

На Тернопільщині чоловік пограбував школяра

iphone-6s-09Телефон та навушники загальною вартістю одинадцять тисяч гривень відібрав у четвертокласника житель Козівського району.

Потерпілий – учень четвертого класу місцевої гімназії. Дитина поверталася зі школи, коли підійшов незнайомий чоловік і почав вимагати гроші.

У хлопчика готівки не було, а зловмисник, помітивши навушники, сказав віддати йому їх та мобільний телефон марки “IPHONE” 6S.

Діалог дитини та сторонньої особи помітив вчитель одного з навчальних закладів і підійшов, аби з’ясувати ситуацію, оскільки помітив дивну поведінку школяра. Незнайомець, забрав телефон і почав тікати.

Про випадок повідомили на лінію “102″ Козівського відділення поліції. Працівники карного розшуку практично одразу встановили особу грабіжника і піймали його. Це житель одного з сіл району, 1994 року народження. Речі правоохоронці повернули дитині.

Підозрюваний у скоєному зізнався, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався. За цей злочин він відповідатиме за статтею 186 частина 1 ККУ – грабіж.

Схожі статті