468×60
468×60

Патрульну поліцію Тернополя очолив Богдан Шевчук

В управлінні патрульної поліції представили нового керівника. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький зачитав наказ про призначення Богдана Шевчука новим керівником патрульної поліції нашого міста.

Зі слів Олексія Білошицького, нового керманича патрульних Тернополя він знає особисто і впевнений, що офіцер справиться з поставленими завданнями та сумлінно виконуватиме свої обов’язки.

На тісній співпраці поліцейських та патрульних наголосив керівник Головного управління Національної поліції області Олександр Богомол. Він привітав Богдана Шевчука з новою посадою, а також висловив сподівання, що той вдвічі більше вболіватиме за роботу та колектив, адже сам родом з Тернопільщини.

До слова, Богдан Шевчук народився в селищі Скала-Подільська Борщівського району. Він один з тих, хто став першим патрульним, адже у квітні 2015 року пройшов жорсткий відбір до лав підрозділу, що запрацював у Києві. Пройшов шлях від інспектора до командира роти управління патрульної поліції у місті Києві. Перед призначення виконував обов’язки заступника начальника управління патрульної поліції в Житомирі.

Призначення нового керівника – не єдина сьогоднішня подія в управлінні патрульної поліції. Присягу на вірність українському народу прийняли 49 нових співробітників управління.

- Сьогодні радісна подія у вашому житті, – звернувся до патрульних керівник поліції краю Олександр Богомол, – але завтра ви маєте бути готовими до непростих подекуди жорстких умов служби. Тому зичу вам наснаги, терпіння, головне – вистояти, не зламатися.

Рядова патрульної поліції Олеся Слюсарчук каже, що морально готова до служби, адже ретельно зважувала свій вибір:

-В патрульну поліцію я прийшла, аби продовжувати зміни в нашому суспільстві, аби змінюватися самій, змінювати все навколо. Ми всі сповнені натхнення, адже маємо підтримку наших наставників, рідних, близьких. Та й за час навчання наш колектив дуже здружився.

Привітали патрульних представники міської та обласної рад. На нелегку службу благословив священик.

 

Схожі статті