468×60
468×60

Вифлеємський Вогонь Миру запалав в ГУНП в Тернопільській області

Символ Любові та Миру, а також благополуччя українців – Вифлеємський вогонь передали начальнику ГУНП в Тернопільській області Олександрові Богомолу пластуни Тернополя.

- Цей вогник постійно горить у Вифлеємі. Звідти його напередодні Різдвяних свят перевозять у Відень, – розповів пластун Дмитро Дем’яненко. – А уже зі столиці Австрії Вифлеємський вогонь, завдяки пластунському руху, потрапляє у різні куточки світу. Ми хочемо цей вогник сьогодні передати вам, як символ добра, як символ злагоди, як символ того, що Ісус Христос прийшов у наш світ і дарував нам любов.

Цей вогонь, каже Дмитро Дем’яненко, повинен обов’язково горіти у Різдвяну ніч, повинен осяювати кожну домівку. Свічка, підпалена від Вифлеємського вогню, уже сама по собі наділена святою благодаттю. Олександр Богомол подякував пластунам за такий символічний передсвятковий подарунок.

- Я вам обіцяю, що цей вогник розійдеться серед наших працівників, кожен, хто захоче, кожен, хто вірує в Бога і мріє про мир на нашій землі, зможе взяти його додому, в кабінет, рідним. Мир потрібен усім, а ми, як служителі закону, робитимемо усе від нас залежне.

Завершився захід піснею Вифлеємського Вогню Миру, яку виконали пластуни, а також солодкими подарунками. Їх Олександр Богомол дав дітям за те, що завітали в гості з цінним символом Миру.

Схожі статті