468×60
468×60

Олександр Богомол з робочим візитом відвідав Зборівщину

6 грудня особистий прийом жителів Зборівщини провів керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Першим на зустріч з керівником поліції прийшов міський голова райцентру. Обговорили питання територіального обслуговування місцевої громади, адже чимало населених пунктів, що увійшли до Зборівської об’єднаної громади – з сусідніх районів. Олександр Богомол запевнив, що, незважаючи, до якої громади відноситься село чи містечко, їх обслуговуватимуть ті відділи та відділення поліції, до яких вони належать територіально.

До співпраці з поліцейськими готова міська влада Зборова у питаннях безпеки, зокрема щодо встановлення відеоспостереження в райцентрі, освітлення пішохідних переходів.

Подякувати поліцейським за сприяння в безпечному довезені школярів до навчальних закладів прийшла представниця місцевої райдержадміністрації.

Були на прийомі жителі Зборівщини і з особистих питань, зокрема ті, хто невдоволені ходом розслідування кримінальних проваджень.

Після прийому громадян Олександр Богомол разом із заступником Михайлом Білецьким провели нараду з особовим складом Зборівського відділення поліції. Зокрема керівник поліції перевірив роботу чергової частини, як користуються новим спорядженням – камерами та планшетами співробітники, котрі виїжджають в складі групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи.

Кадрове питання для Зборівського відділу поліції актуальне як і для багатьох інших територіальних підрозділів. Некомплект, насамперед, стосується тих служб, які реагують на повідомлення та слідства.

Схожі статті