468×60
468×60

ОЛЕКСАНДР БОГОМОЛ ПРОІНСПЕКТУВАВ РОБОТУ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ КОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ 

Прийом громадян та зустріч з особовим складом – порядок денний робочого візиту керівника Головного управління Національної поліції краю Олександра Богомола на Козівщину.
На особистий прийом прийшли жителі району та райцентру. Люди зверталися переважно з особистих питань: хтось має проблеми у відносинах з родичами – просив посприяти у їх вирішенні, хтось невдоволений ходом розслідування кримінальних справ, тому дані кримінальні провадження керівник поліції пообіцяв скерувати до слідчого управління, аби досвідчені фахівці допомогли у їх розслідуванні.

Після спілкування з козівчанами керівник поліції провів нараду з особовим складом. Зауважень до роботи правоохоронців Козівщини в Олександра Богомола чимало, але, зважаючи, що колектив відділення молодий, керівник пообіцяв, що їм допомагатимуть досвідчені співробітники з обласного апарату.

До слова, на даний час частина адміністративної будівлі Козівського відділення поліції перебуває в аварійному стані, тому керівник поліції пообіцяв посприяти у виділенні коштів для проведення ремонтних робіт.

Схожі статті