468×60
468×60

Тернопільські оперативники встановили особу жінки, тіло якої виявили у ставку на Зборівщині, та затримали підозрюваного у злочині

Їхнє спілкування почалося в соціальних мережах. Жінка мешканка Львівщини, а її залицяльник – уродженець Кам’янко-Бузького району. Вперше та востаннє їхні шляхи перетнулися на Тернопіллі.
На родинному обійсті 25-річний чоловік перебував з трьохрічним малюком. Його вагітна дружина в цей час перебувала у лікарні. 38-річна жінка на побачення зі своєю смертю приїхала близько опівночі в четвер, 17 серпня. Автобусом добралася до Золочева, а звідти – на таксі.
- Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину, – розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич. – На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку.
Зараз пригадуючи ту ніч, львів’янин не може пояснити причин своєї агресії, але під час конфлікту вдарив пасію кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила звернутися в поліцію, почав душити. Рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Коли жінка перестала дихати, скинув у воду. Проте тіло одразу спливло. Тоді чоловік замотав у футболку жертви 14-кілограмовий камінь і скинув тіло з дамби у ставок
- Підозрюваний мабуть був певен, що тіло ще довго ніхто не знайде, бо на деякий час залишився в Калинівці, – каже Володимир Галевич. – До Львова поспішив у неділю, коли на ставку знайшли труп і приїхали поліцейські.
Вбивці не вдалося уникнути відповідальності завдяки копіткій роботі співробітників управління карного розшуку та дільничних інспекторів. нелюда затримали у Львові. Також з’ясувалося, що він уже не вперше переступив меже закону.
На даний час львів’янину вже оголосили підозру у скоєнні злочину кваліфікованого за частино 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Схожі статті