468×60
468×60

Прийшла за подарунком дитині, а спокусилася на телефон продавця

mobilkaСпівробітники поліції Чортківщини підозрюють у вчиненні крадіжки 27-річну жительку села Біла. Жінка спокусилася на телефон продавця магазину, куди прийшла придбати речі для своєї дитини.

До поліцейських звернулася жителька райцентру із заявою про крадіжку мобільного. 49-річна заявниця працює в крамниці дитячих товарів і одного дня з прилавка зник її телефон. Вартість втраченого потерпіла оцінила у чотири тисячі гривень.

Оперативними заходами поліцейські за декілька днів встановили нову власницю телефону. Нею виявилася жителька села Біла. Щоправда, жінка ніяк не могла збагнути, як доньчин подарунок може бути краденим. Всі крапки над «і» розставила сама донька , вона зізналася матері та поліцейським, що мобільний викрала.

Підозрювана раніше проблем із законом не мала. Каже, що й цього разу не планувала злочину. Зайшла до крамниці, аби придбати щось своїй дитині, та в око впав телефон, залишений на прилавку. От і не встояла перед спокусою. З краденого мобільного одразу викинула сім-карту, а сам засіб зв’язку презентувала своїй матері.

Дії зловмисниці кваліфіковано частиною першою статті 185 КК. Триває досудове розслідування.

Схожі статті