468×60
468×60

27 тисяч вольт пройшло через тіло п’ятнадцятирічного тернополянина

Селфі на вантажному вагоні закінчилося реанімаційним відділенням для п’ятнадцятирічного тернополянина. Юнак заліз на вагон, аби сфотографуватися. Він наблизився на відстань менше двох метрів до дротів високовольтної лінії і його вдарило струмом.

Необачність та безпечність дитини обернулась тим, що через його тіло пройшов струм напругою в двадцять сім тисяч вольт. Нещастя трапилося близько 18:00.

- Ми отримали повідомлення, що на вулиці Новий Світ на вагоні горить людина, – розповідає інспектор патрульної поліції Тернополя Ігор Слухинський. – Прибувши туди, ми побачили там бригаду швидкої та ДСНС, які знімали неповнолітнього з вагону. Після цього швидка у супроводі поліцейських транспортувала потерпілого до лікарні.

Працівниця колії каже, що вони працювали неподалік і в якийсь момент почули сильний звук, схожий на вибух. Згодом зрозуміли, що на вагоні стороння людина, яку вдарило струмом. Рятувальників та лікарів викликали очевидці нещастя.

Медики стверджують, що життю дитини нічого не загрожує, хоча опіки “любитель екстримального селфі”, отримав дуже суттєві.

Схожі статті