468×60
468×60

Безпека мешканців Тернопільщини – основне завдання правоохоронців краю

- Рівень довіри населення до поліції зростає. І цей результат ми повинні зберегти і покращити, – про це на зустрічі з правоохоронцями та мешканцями Тернопільського краю заявив Президент України Петро Порошенко. У п’ятницю, 14 липня, він вручив групам реагування патрульної поліції ключі від службових автомобілів марки Mitsubishi Outlander.

- Мені приємно, що Тернопільська область є одним із лідерів по відкриттю поліцейських станцій, співпраця населення та поліції тут на високому рівні. І це все – результат наших з вами спільних зусиль. Шановні поліцейські, робіть все для того, щоб зберегти та збільшити рівень довіри, примножити його. У своїй роботі будьте достойними тих співвітчизників, які захищають нашу країну на сході від російського агресора.

Керівник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол каже, що цей транспорт суттєво допомагатиме у роботі, оскільки більшість автівок уже відслужили своє, потребують ремонту та оновлення. Дані позашляховики використовуватимуть у районах. На них цілодобово працюватимуть патрульні, виїжджатимуть на місце події, на виклики “102″ та використовуватимуться при охороні громадського порядку.

Схожі статті