468×60
468×60

На Тернопільщині продовжує роботу мобільний сервісний центр МВС

В шести населених пунктах Тернопільської області: м. Заліщики, смт. Мельниця – Подільська, м. Шумськ, м. Почаїв, м. Бучач та м. Бережани вже в котре працює мобільний сервісний центр МВС.

На сьогодні мобільним сервісним центром надано 399 послугу, а саме:
Реєстрація – перереєстрація, зняття з обліку – 110;
заміна посвідчення водія – 129;
прийнято заяв на отримання довідок про відсутність судимості – 160.

Саме завдяки роботі мобільних сервісних центрів МВС послуги колишніх МРЕВ тепер можуть отримати громадяни, не затрачаючи ані часу, ані коштів на те щоби доїхати до найближчого сервісного центру. Відстань від зазначених населених пунктів до найближчих сервісних центрів МВС області складає від 30 до 70 км, тобто – це надзвичайно зручна послуга.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні центри, оснащені необхідним сучасним обладнанням, які виїжджають у віддалені населені пункти, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри. МСЦ надають найпопулярніші послуги сервісних центрів: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Аби мобільний сервісний центр завітав у населений пункт, органи місцевого самоврядування мають звернутися до регіонального сервісного центру МВС з заявкою. В наступні місяці МСЦ МВС будуть збільшувати кількість наданих послуг, географію маршрутів та ефективність роботи, задля надання громадянам справді якісного державного сервісу.

Інформацію про роботу мобільного сервісного центру МВС області можна отримати на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua та за телефоном (044) 290-19-88.

Схожі статті