468×60
468×60

12 червня стартував набір в патрульну поліцію

Висока мотивація, прагнення допомагати людям та змінювати нашу державу на краще, здатність швидко приймати рішення в екстремальних ситуаціях, дисциплінованість, організованість, ввічливість та комунікабельність – якщо усі ці якості Вам притаманні, то ви можете подавати документи на вступ до патрульної поліції.

У сімнадцяти регіонах України оголосили конкурс на заміщення вакантних посад. На роботу запрошують 116 інспекторів-поліцейських Управління патрульної поліції міста Тернополя.

Подати анкету можна впродовж місяця – з 12 червня по 11 липня. Усі бажаючі одягнути форму повинні пройти шість конкурсних етапів та набрати відповідну кількість балів. Основні вимоги до бажаючих – громадянин України віком від 21 до 35 років з повною загальною середньою та вищою освітою, наявність посвідчення водія категорії “В”, а також готовність до служби.

Перший етап – подача заявки на участь на сайті Департаменту патрульної поліції – http://patrol.police.gov.ua/highlight/pryyednujsya-do-patrulnoyi-politsiyi-nabir-u-16-oblastyah-ukrayiny-rozpochato/.

Далі черга за збором документів, необхідних для вступу у лави Національної поліції. Їх прийматимуть в УПП на вулиці Котляревського, 24. Другий етап – це тестування на загальні здібності, на логічне мислення та знання законодавства. Третя сходинка за медичним обстеженням. Після цього майбутні патрульні повинні продемонструвати свої фізичні здібності. Перевірятимуть кандидатів і під час складання психологічних тестів. Останній етап – це співбесіда з членами комісії по набору до поліції.

За словами т.в.о. начальника Управління патрульної поліції Тернополя Олега Сорокового, кандидати проходитимуть спецперевірку відповідно до Законів про Нацполіцію, про запобігання корупції та очищення влади. Триватимуть відбіркові етапи декілька місяців. Обиратимуть лише кращих та достойних. Далі новоприбулі патрульні поїдуть на навчання. І лише після цього поліцейські приступлять до виконання поставлених завдань. Патрульні нестимуть службу у роті з обслуговування доріг державного значення та тактичній роті з охорони громадського порядку.

- Запрошуємо на службу не лише мешканців Тернополя, а й жителів всієї області – молодих людей, які мають бажання змінювати систему і ставати на захист громадян, – звернувся до присутніх заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Руслан Балик. – Некомплект 376 штатних працівників залишається і в Головному управлінні. Тому частину конкурсів на заміщення вакантних посад ми уже оголосили, згодом будуть і інші.

В Нацполіцію краю запрошують поліцейських секторів реагування патрульної поліції, у серпні-вересні добиратимуть слідчих та дільничних офіцерів, а у жовтні поліцейських в роту особливого призначення “Тернопіль”.

Детальну інформацію можна отримати за номером телефону – 27-14-84.

Схожі статті