468×60
468×60

Службовий прапор поліції Тернопільщини возили на схід (ФОТО)

Великодні гостині отримали напередодні свят працівники роти поліції особливого призначення «Тернопіль», які несуть службу поблизу Лисичанська. На День Христового Воскресіння хлопці смакуватимуть пасками, випеченими на рідній Тернопільщині.

Як зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Руслан Балик, ця поїздка вийшла особливою, адже окрім продуктів, працівникам роти привезли нещодавно виготовлений новий службовий прапор. Поліцейське знамено освятили на Благовіщення, а для підняття бойового духу правоохоронців вирішили привезти його колегам на схід.

- Він не тільки став поліцейським прапором управління, а й тепер по праву називатиметься бойовим прапором поліції Тернопільшини, адже просяк духом сходу, – зазначив Руслан Балик.

Керівник роти Володимир Катрук подякував керівництву тернопільської поліції за допомогу та підтримку. Впевнений, навіть звістка з рідного краю надає бійцям сили та наснаги нести нелегку службу.

- Ми вдячні керівництву ГУНП в Тернопільській області та усім землякам, які з 2014 року та по цей час продовжують надавати таку непосильну і дуже необхідну допомогу. Окреме спасибі волонтерам. Без них – ніяк, – каже командир. – Вітаю усіх з прийдешніми Великодніми святами, миру усім нам та благополуччя.

Раділи тернопільським гостям у погонах і інші працівники роти. Бійці розповідали про нелегкі будні, роботу на блокпостах та співпрацю з місцевими поліцейськими. Показали й новоприбулих у роті – чотирилапих помічників. Собаки прибилися до біців на блокпості і стали відмінними охоронцями.

На умови проживання поліцейські не скаржаться, головне – гідно та результативно нести службу. Вони передали вітання з святами рідним та сподіваються, що вже наступний Великдень усі військові святкуватимуть не у бліндажах, а в рідних домівках.

Схожі статті