468×60
468×60

30 оперативників Тернопільщини підвищили кваліфікацію

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримало тридцять оперативних працівників Тернопільщини. Сертифікати про закінчення навчання вони отримали 13 березня в Головному управлінні Національної поліції краю.

Впродовж двох тижнів працівники карного розшуку навчалися на базі Тернопільського відділення навчально-наукового інституту національної академії внутрішніх справ. Лекції абітурієнтам читав викладач кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС Сергій Некипорець.

- Я вдячний вам за вашу присутність, за розуміння, за те, як ви себе проявили з тих знань, які ви отримали не тільки від мене. В загальних питаннях ви орієнтуєтесь, а ті знання, що отримали від нас – від викладачів, збільшуйте, покращуйте та втілюйте на практиці. Повірте мені, воно вам допоможе.

Завідувач Тернопільського відділення ННІ Василь Крайник переконаний, що знання, здобуті на базі їхнього вишу, допоможуть працівникам поліції підніматися кар’єрними сходинками вгору.

- Як показав іспит, вони були гарно підготовлені. В групі з 30 чоловік лише три оцінки “задовільні”, а решта в усіх лише “добре” та “відмінно”. Я вважаю, що це хороший показник. Вони після отримання цього сертифікату мають право просуватися по службі, отримувати високі посади.

Василь Крайник нагадує, що Тернопільське відділення навчально-наукового інституту НАВС запрошує на навчання не лише діючих співробітників поліції, а й випускників шкіл з числа цивільної молоді та коледжів.

Для учасників АТО, військовослужбовців за контрактом, працівників Національної поліції, інших структур МВС України вступ можливий без здачі тестів зовнішнього незалежного оцінювання, лише за результатами вступних іспитів. Якщо у вас є диплом молодшого спеціаліста, то здобути освітній ступінь бакалавра з правознавства можна лише за три роки. Для цього потрібно скласти вступний іспит з кримінального права і додатковий, якщо ви вступаєте з іншої спеціальності. Для випускників шкіл вступ проводиться за результатами ЗНО з таких предметів як українська мова та література, історія України та іноземна мова чи математика – на вибір.

Набір на навчання уже розпочався. Прийом документів проводиться за адресою: 46001, вул. Липова,39, м.Тернопіль тел. (0352) 52-13-53. Інформацію про виш можна отримати на сайті – navs.te.ua

Конкурсне зарахування та вступні іспити проходять у Національній академії внутрішніх справ – площа Солом’янська, 1, м. Київ, 03035.

Схожі статті