468×60
468×60

Хочеш стати правознавцем – Тернопільське відділення Національної академії внутрішніх справ чекає на тебе

Позаду – випускні іспити та хвилювання, а вже сьогодні шістнадцятеро випускників Тернопільського відділення навчально-наукового інституту №4 Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи про вищу юридичну освіту. Разом зі своїми випускниками успішному закінченню навчання радів і керівник відділення Василь Крайник.

- Я щиро вітаю кожного із цією важливою подією, адже від сьогодні у вас в руках документи, які засвідчують про те, що ви здобули ступінь бакалавра з правознавчих дисциплін. Зичу вам знайти ту практичну професійну стежину, де б ви вповні могли застосувати отримані під час навчання знання,- звернувся до випускників Василь Крайник. – Ми разом хвилювалися під час сесій, разом вболівали на державних іспитах, я бачив ваші сльози радості і миті розчарування, але це все позаду. Попереду – ще більша відповідальність, адже ваші вміння мають служити добрій справі.

Практичне застосування здобутим знанням випускники Тернопільського відділення навчально-наукового інституту №4 Національної академії внутрішніх можуть знайти уже найближчим часом, адже, зі слів керівника управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Андрія Зальопаного, зараз оголошені конкурси на заміщення вакантних посад практично у всіх територіальних підрозділах.

- Некомплект особового складу поліції Тернопільщини становить 25 відсотків. Сьогодні є потреба у кваліфікованих співробітниках поліції слідства, кримінальної поліції, співробітниках груп швидкого реагування та інших підрозділів, тому запрошуємо вас поповнювати наші ряди.

Василь Крайник, переконаний, що випускники Тернопільського відділення ННІ – одні з кращих, адже, як свідчить статистика, при бажанні вони легко знаходять роботу в підрозділах системи МВС.

- Відповідальні, сумлінні, наполегливі – так я можу охарактеризувати наших студентів, так про них відгукуються викладачі. Ми завжди намагаємося йти на зустріч кожному з них, мабуть тому до Тернополя приїжджають навчатися і з Івано-Франківщини, і із Закарпаття, навіть маємо студентів з Одеси.

Умови вступу до відділення Національної академії внутрішніх справ сприяють тому, що здобувати вищу юридичну освіту тут можуть не лише діючі співробітники поліції, а й випускники шкіл з числа цивільної молоді, випускники коледжів. Для учасників АТО, військовослужбовців за контрактом, працівників Національної поліції, інших структур МВС України вступ можливий без здачі тестів зовнішнього незалежного оцінювання, лише за результатами вступних іспитів. Якщо у вас є диплом молодшого спеціаліста, то здобути освітній ступінь бакалавра з правознавства можна лише за три роки. Для цього потрібно скласти вступний іспит з кримінального права і додатковий, якщо ви вступаєте з іншої спеціальності. Для випускників шкіл вступ проводиться за результатами ЗНО з таких предметів як українська мова та література, історія України та іноземна мова чи математика – на вибір.

- Форма навчання у нас заочна, – розповідає Василь Крайник, тому студенти мають можливість працювати. А вартість навчання – найнижча серед вишів юридичного спрямування. 3000 гривень в рік – для співробітників системи МВС, 8300 – для вступників з числа цивільної молоді і 9400 – для студентів, які вже мають диплом молодшого спеціаліста.

У перспективі – на базі Тернопільського відділення навчально-наукового інституту №4 можна буде здобути ступінь магістра. Зараз це питання на розгляді ректорату Національної академії внутрішніх справ.

Набір на навчання уже розпочато. Прийом документів проводиться за адресою м. Тернопіль вулиця Липова,39, контактний телефон (0352) 52-13-53.

Схожі статті