468×60
468×60

Питання забудови Тернополя обговорили учасники робочої групи

Правоохоронці Тернопільщини продовжують перевіряти об’єкти, які мали бути відремонтовані за рахунок субвенцій, коштів, виділених з держбюджету та фонду Регіонального розвитку. Причина цього – звернення громадських активістів. Вони сумніваються, що роботи виконані прозоро та якісно. У списку більше двохсот об’єктів краю. Дане питання піднімалося на одному з засідань робочої групи, яка працює при Громадській раді МВС.

На сьогодні працівники поліції перевірили майже усі споруди, до кожного матеріалу прикріплені фотопідтвердження. Начальник Головного управління Національної поліції Олександр Богомол каже, що дане обстеження триватиме ще кілька днів. Потім уся інформація опрацьовуватиметься, аналізуватиметься і при виявленні порушень, вноситиметься до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Те ж саме стосуватиметься і МАФів та тимчасових споруд.

Обговорили учасники робочої групи і питання щодо встановлення біл-бордів та рекламної продукції. Не оминули питання про Генеральний план Тернополя. В рамках відкритого кримінального провадження відповідно до статті 366 ККУ – службове підроблення, призначені експертизи по одинадцяти земельних ділянках Тернополя.

Схожі статті