468×60
468×60

Працівники поліції охорони та бійці роти “Тернопіль” піймали “домушника”

Розгардіяж в оселі та невідомого чоловіка всередині – таку картину помітив тернополянин через камеру віддаленого відеоспостереження, встановлену в квартирі. Подія трапилася у вівторок, 14 лютого, близько 15:00 на вулиці Київській

За словами потерпілого, він встановив камеру і періодично вмикав її, аби дивитися, як поводиться в оселі домашній улюбленець – кіт. В якийсь момент тернополянин побачив, що по квартирі хтось ходить. Подумав, що це його дружина, покликав її через камеру і лише після цього зрозумів, що в помешканні стороння особа. Невідомий, почувши голос, підійшов до камери і скинув її.

Тернополянин одразу набрав дружину, аби та викликала поліцію, а сам поїхав додому. Двері квартири були вигнуті. Не врятували їх і кілька замків. Невідомого застав біля помешкання. Почалася суперечка, злодій погрожував пістолетом, а потім зав’язалася бійка.

Зловмиснику вдалося вирватися, але втекти не зміг. На викли одразу прибули бійці роти “Тернопіль”, а також правоохоронці управління поліції охорони. Вони й піймали крадія.

За словами заступника начальника Тернопільського відділу поліції Богдана Гульмана, злодій встиг винести з оселі золоті речі та інше майно. Працівники поліції охорони доправили злодія до відділу поліції.

Правоохоронці намагаються встановити особу “домушника”. Наразі слідчі кваліфікують даний злочин відповідно до статті 187 частина 3 ККУ – розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Триває слідство.

Схожі статті