468×60
468×60

Правоохоронці Тернопільщини постійно навчаються та самовдосконалюються

Вогнева, тактична, фізична та медпідготовка – усі ці дисципліни постійно нагадують, вдосконалюють та вивчають правоохоронці Тернопілля. Раз або двічі на місяці, відповідно до графіку, кожна служба мусить пройти курс підвищення кваліфікації. Усі заняття відбуваються на базі тренінгового центру, створеного у 2012 році.

Навчання проводять досвідчені співробітники органів внутрішніх справ – два інспектора та інструктор. Вони також пройшли відповідні курси в Одесі та Києві.

Виключень, каже начальник тренінгового центру ГУНП в Тернопільській області Олександр Мацієвський, немає ні для кого. Вчаться усі – як рядові правоохоронці, так і начальники галузевих служб та підрозділів.

Проводяться навчання у двох класах. У минулому році для облаштування навчальних кімнат закупили шістнадцять ноутбуків, проектор та екран.

Теоретичні знання отримують правоохоронці на базі тренінгового центру, а практику відпрацьовують у тирі та спортивному залі управління. За рік тут свій рівень та кваліфікацію підвищує близько півтори тисячі поліцейських.

Оцінюють абітурієнтів за п’ятибальною системою. Після проходження курсів усі здають заліки.

Схожі статті