468×60
468×60

Під Тернополем собаки понівечили тіло жінки

Тіло матері, 1932 року народження, знайшов тернополянин на хуторі Шаварівка, в районі лісопосадки села Петриків, у понеділок, 16 січня, близько 7:20 . На місце події він одразу викликав правоохоронців. За словами чоловіка, його матір мешкає у Тернополі на вулиці Карпенка.

На хутір вона ходила практично щодня годувати своїх собак, бо у них там знаходиться дача. 15 січня тернополянка також пішла туди, але додому не повернулася. Тому син пішов шукати матір наступного дня вранці.

Підходячи до села, на лісовій дорозі він побачив тіло без голови, за зовнішніми ознаками схоже на його матір.

При попередньому огляді тіла слідчі встановили, що на жінку, скоріш за все, напали собаки, бо навкруги багато слідів лап.

Тварини згризли голову та кисть руки загиблої. Що сталося насправді та остаточні причини смерті тернополянки встановить експертиза. При попередньому огляді судмедексперт встановив, що можливо жінка спочатку замерзла, а вже потім її тіло понівечили собаки.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – нещасний випадок.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. вова

    давно пора вистріляти всіх бродячих .

    1. Геннадий

      Бродячие животные на улицах- по вине людей: они выгоняют своих животных, либо выбрасывают на улицу молодняк от своего домашнего питомца, которого стоило бы стерилизовать.А потом замкнутый круг: свободно гулящая сучка(которую щенком, люди выбросили на улицу) нагуляет ещё щенков, а среди тех щенков, будут ещё сучки и.т.д.и т.д..
      Так что, люди! Не выбрасывайте на улицу своих питомцев, щенков (и котят)
      Лучше стерилизуйте их – и не будет на улицах бездомных животных!

  2. Dedicated server

    По замыслу художника, пламя в фонаре — это нечто вроде вечного огня, напоминающего прохожим о необходимости сохранения природы, сокращения выброса парниковых газов и творческого подхода к выработке энергии. Если кто-то из обитателей других городов убивал собаку из Кинополиса, жители города считали это достаточным поводом для объявления войны.

Comments are closed.