468×60
468×60

У Тернополі відкрили 13-й в Україні сервісний центр МВС

Близько двохсот послуг щодня відтепер надаватиме оновлений сучасний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ. Відкриття центру у Тернополі – перше в новому році, але для України уже тринадцяте. Сервісні центри прийшли на заміну колишнім міжрайонним реєстраційно-екзаменаційним відділам. Усе тут працюватиме по-новому.

За словами виконуючого обов’язки директора Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія, відтепер усі адміністративні послуги клієнти отримуватимуть швидко.

- У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, встановлено інформаційні термінали та екрани, працює безкоштовний Wi-Fi.

Обслуговуватимуть населення професійні співробітники фронт-офісу, з них – 50% нові, спеціально підготовлені кадри, які пройшли безкоштовну програму стажування та успішно склали іспити. З відкриттям сервісного центру з’явилася можливість відстежувати якість надання послуг громадянам на сайті hsc.gov.ua. Така прозорість та відкритість, переконані у сервісному центрі, позбавить працівників поліції зайвого клопоту з питань зловживань чи корупції.

Привітав керівників та працівників сервісного центру начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

- Я сподіваюся, що у нас складеться добра співпраця із сервісним центром. Керівник цього закладу з нами уже працює в складі робочої групи при громадській раді МВС. Одним із бажань наших місцевих активістів було налагодження роботи та відкритість у діяльності даного центру. І от сьогодні ви запрацювали по-новому. Бажаю вам здоров’я, терпіння та процвітання. Не зупиняйтеся на досягнутому, завжди йдіть у ногу з часом та розвивайтеся далі.

У 2016 році в Україні було відкрито 12 нових сервісних центрів МВС. У січні 2017 нові центри з’являться також у Закарпатській та Черкаській областях. Консультації можна отримати за телефоном (044)290-19-88.

Територіальний сервісний центр № 6141 регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області розміщується за адресою: с Підгородне,  вул. Стрийська, 5.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. taras-rachkevich@ukr.net

    По якій адресі шукати цей сервісний центр

Comments are closed.