468×60
468×60

Неуважність водіїв – причина ДТП

До травмпункту бригада швидкої допомоги привезла тернополянку, 1989 року народження. У жінки – закрита черепно-мозкова травма та рвана рана лобної ділянки голови. Ушкодження вона отримала у дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 15 грудня у Тернополі на вулиці Тарнавського.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля “РЕНО ЛАГУНА”, рухаючись від перехрестя з круговим рухом в бік Київської, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із “МІТСУБІСІ ЛАНЦЕР” під керуванням потерпілої. Жінку не госпіталізовували. Після огляду медиками її відпустили за місцем проживання.

У водіїв відібрано взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частини 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в Кременецький відділ поліції повідомив мешканець села Сапанів. Він заявив, що біля місцевого бару автомобіль збив чоловіка.

При виїзді оперативників стало відомо, що водій “АУДІ” збив перехожого, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Автопригода відбулася того ж дня близько 17:38.

Потерпілого із забоями та гематамою голови в стані алкогольного сп’яніння доправили в приймальне відділення Кременецької лікарні. Триває слідство.

Схожі статті