468×60
468×60

На Тернопільщині триває боротьба зі стихією

На посилений варіант несення служби переведене управління Національної поліції в Тернопільській області. Основне завдання правоохоронців сьогодні – охорона громадського порядку та регулювання руху транспортних засобів, – заявив начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

Контролюють правоохоронці всі виїзди з міста, не пропускають ні на територію міста, ні з міста великотоннажний транспорт. Заборонений наразі виїзд за межі обласного центру і пасажирських автобусів.

- По Тернополю чергують спецпідрозділи, батальйон “Тернопіль”, запущено близько 20 додаткових патрулів, оскільки патрульна поліція в більшості перекриває транспортні потоки, щоб убезпечити людей від заторів та не ускладнювати й так складну ситуацію на дорозі.

Виїзди з Тернополя перекриті. Почали пропускати автотранспорт лише у напрямку Львова. Аби з’ясувати ситуацію з виїздами правоохоронці радять телефонувати на лінії “101″ та “102″. Обласний та районні штаби працюють в цілодобовому режимі.

Станом на 11:00 розблоковано найбільш проблемні ділянки дороги – Добре Поле, Кровінка, Кам’янки, Устечко. Проте ситуація залишається складною. В Кам’янках Підволочиського району на узбіччі стоїть більше 50 вантажівок, а у Доброму Полі Бучацького району – понад 20.

Без світла залишається 90% населених пунктів Шумського району. В області розгорнуто два мобільних пункти обігріву – Кам’янки та Добре Поле.

Оперативну допомогу подорожуючим надають районні лікарні – діють пункти обігріву, при потребі забезпечується харчування та нічліг.

Схожі статті