468×60
468×60

Правоохоронці Заліщицького відділення поліції у крадіжці підозрюють вісімнадцятилітнього хлопця

kradigkaУ ході оперативно-профілактичного відпрацювання Тернопільської області у Заліщицькому районі піймали крадія.

Паралельно чоловікові інкримінують ще й незаконне поводження зі зброєю, а саме частину 2 статті 263 ККУ – носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

За словами начальника Заліщицького відділення поліції Андрія Гожія, до них надійшло повідомлення про крадіжку приватного майна від жителя села Лисівці. Чоловік заявив, що в період з 30 жовтня по 4 листопада невідомі, пошкодивши стіну, проникли до його гаражу, який знаходиться на території господарства. Виламавши замок багажного відділення автомобіля «ГАЗ-2410», викрали 5 автомобільних шин.

На момент злочину за вказаною адресою ніхто не проживав, бо господар використовує будівлю, як дачу. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід зловмисника та встановили адресу його проживання. Це – житель села Садки, 1998 року народження.

Під час огляду помешкання підозрюваного поліцейські знайшли крадені речі. Їх вісімнадцятилітній крадій заховав у різних місцях – між дровами та в бурякосховищі. Виявили в господарській прибудові і штик-ніж та саморобний кастет.

Підозрюваний каже, що речі знайшов напередодні на смітнику. Усі знахідки та зброю слідчі передали на експертизу. Лише після неї хлопцеві оголосять підозру та оберуть міру запобіжного заходу. Триває слідство.

Схожі статті