468×60
468×60

У Тернополі триває стажування фахівців для роботи у сервісних центрах МВС

20 вересня в Тернопільській області стартував набір кандидатів на стажування в сервісних центрах МВС. Мешканцям краю пропонували пройти навчання на посади державних службовців за напрямком адміністраторів фронт-офісів сервісних центрів. Бажаючих виявилося чимало.

На адресу Головного центру надійшло більше п’ятисот заявок. З них обрали лише вісімдесят. Усе це, кажуть організатори, проводиться для того, аби покращити обслуговування населення під час проведення реєстрації транспортних засобів та здачі екзаменів для отримання водійських прав.

- Даний захід дасть можливість людям, які стажуватимуться тут, ознайомитися з роботою територіальних сервісних центрів та зрозуміти зможуть чи ні вони тут працювати, чи зможуть обслуговувати населення, – каже Ігор Мельник, заступник директора регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області.

Кожен із вісімдесяти кандидатів проходив співбесіду на базі територіального сервісного центру. Її проводили представники центрального офісу та громадських організацій. З усіх вони відібрали двадцять найсильніших. Триватиме навчання п’ять тижнів. Один відводиться для вивчення теорії і чотири на практичні заняття. Після навчального курсу абітурієнти захищатимуть здобуті знання на конкурсі.

- Ми набираємо людей, які отримують задоволення від своєї роботи, – розповідає провідний спеціаліст відділу моніторингу Управління моніторингу та контролю за діяльністю сервісних центрів головного сервісного центру МВС Марта Колобова. – Вони зараз спробують, подивляться. Якщо їм сподобається, то буде й бажання, щоб гарно підготуватися і достойно скласти тест на конкурсі.

Посада адміністратора – це посада державного службовця. Для того, щоб отримати її, потрібно не лише бажання. Одна з основних умов – це пройти конкурс, а саме – тести з сорока запитань та співбесіду.

Схожі статті