468×60
468×60

За добу на дорогах Тернопільщини в ДТП травмувалося восьмеро людей

Об 11:13 надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що на проспекті Злуки, поблизу “Універсаму” невідомий автомобіль збив пішохода. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, до аварії причетний водій автомобіля “MERCEDES-BENZ”.

Він, рухаючись проспектом, в напрямку кільцевого перехрестя вулиць Коновальця-Тарнавського, в межах нерегульованого пішохідного переходу збив чоловіка, 1979 року народження. Потерпілого забрала до лікарні бригада швидкої допомоги, але він згодом самовільно покинув лікувальний заклад.

Близько 23:35 в обласному центру на вулиці Руській не розминулися два автомобілі – “АУДІ Q7″ та “МЕРСЕДЕС”. З місця пригоди до медзакладу госпіталізували двадцятидвохлітнього пасажира з “Мерседесу”. У нього – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої. У водіїв відібрали кров для перевірки на вміс алкоголю. Встановлюються причини ДТП.

О 23:00 на проспекті С.Бандери перекинувся бус – таке повідомлення надійшло на лінію “102″ від невідомого чоловіка. За попередньою інформацією, водій автомобіля “FORD TRANSIT” не впорався з керуванням через слизьке дорожнє покриття.

В результаті автівку занесло на смугу зустрічного руху і вона перекинулася, зупинившись на зупинці громадського транспорту. Кермувальника та його неповнолітнього пасажира з саднами та забоями госпіталізували до лікарні.

Аварію з потерпілими зареєстрували правоохоронці у Заліщиках. Водій автомобіля “MERCEDES-BENZ 190″ у селі Поділля не дотримався безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В результаті автівка перекинулася. Кермувальника із закритою травмою грудної клутки, переломом ребер, закритою травмою живота доправили у реанімаційне відділення. З саднами та переломами потрапив до медзакладу і пасажир іномарки.

Схожі статті