468×60
468×60

Працівники Тернопільського реґіонального сервісного центру здали кров

14 червня – Всесвітній день донора. Проте для працівників Тернопільського обласного центру служби крові цей день нічим не відрізняється від будь-якого іншого, каже заввідділом комплектування донорських кадрів Наталія Скочеляс. За її словами – це звичний робочий момент, коли до їхньої медустанови приходять люди та здають кров. Тішить лікарів, що з кожним роком донори молодшають.

- Люди приходять свідомо, щоб допомогти. Можливо, їхня краплинка крові сьогодні врятує чиєсь життя. Сьогодні люди приходять переважно здати кров для волонтера, який лежить в першій міській лікарні. Дякуємо їм і просимо, приходьте всі, кому не байдужі хворі люди. Приходьте, ми будемо вам завжди раді.

Здача крові стала традицією для працівників внутрішніх справ. У день донора до медустанови прийшли службовці реґіонального сервісного центру Тернополя.

- До дня донорів крові, а також, враховуючи те, що сьогодні в нашій державі є багато людей, які потребують кров – це бійці АТО та волонтери, працівники регіонального сервісного центру прийняли рішення здати кров, – розповів Василь Барановський, провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю реґіонального сервісного центру.

- За традицією, працівники внутрішніх справ приходять до нас щороку, – каже Наталія Скочеляс. – Сьогоднішній рік також не виключення. Вони прийшли, як працівники сервісного центру. Здають кров як для потерпілих в аваріях, так і для мешканців Тернополя. Низький уклін їм та подяка.
За словами медика, щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові. Проте її не завжди та всім вистачає. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу — порятунок людських життів.

Схожі статті