468×60
468×60

Працівники міграційної служби Тернопільщини видворили нелегального мігранта

migraciyaПід час проведення запланованих заходів з протидії нелегальній міграції, посадові особи міграційної служби на центральному ринку Тернополя виявили нелегального мігранта.

З’ясувалося, 23-річний порушник – уродженець Узбекистану. Молодий чоловік перетнув кордон України законно, але термін його перебування, відповідно до угоди між Україною та Узбекистаном про безвізовий в’їзд, був обмежений 90 днями. Вимогою законодавства іноземець знехтував, а відтак перейшов у статус нелегального мігранта.

Щодо порушника працівники міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення. Але й після цього іноземець залишився в Україні. Зваживши на це, Управління міграційної служби звернулося у Тернопільський міськрайонний суд із позовом про його примусове видворення.

Зрештою, виконуючи рішення суду, співробітники сектору з організацій запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення обласного Управління міграційної служби супроводили порушника до столичного аеропорту, звідки він вилетів на батьківщину.

Схожі статті