468×60
468×60

Всі послуги, які надають сервісні центри МВС, є прозорими та відкритими для громадян

Прийом громадян у сервісних центрах МВС в Тернопільській області з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, а також видачі, заміни посвідчень водія на Тернопільщини є прозорими та відкритими для громадян.

- Стало людям легше і швидше, – розповідає спеціаліст регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області Роман Антонюк. – Ми стараємося, щоб перед заїздом на оглядову яму людина мала уже всі документи, бо раніше, через їхню відсутність, затягувався час та накопичувалася черга.

За словами Василя Барановського, провідного спеціаліста сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю реґіонального сервісного центру, кожна людина при зверненні до Центру не залишиться поза увагою працівників, отримує консультації та допомогу в оформленні документів з вище перелічених послуг, їй приділяться стільки часу, скільки вона цього потребує.

- З метою недопущення черг проводиться постійний моніторинг та виділяється певна кількість працівників для допомоги людям. Для прикладу, якщо раніше при огляді автотранспорту людина самостійно заповнювала відповідні бланки, то тепер допомагають це зробити швидко та правильно працівники Центру.

За детальнішою інформацією про перелік документів, необхідних власникам транспортних засобів для здійснення тої чи іншої операції, необхідно звернутися до Регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській областій, що знаходиться у Тернополі за адресою: вул. Бережанська, 65.

Отримати інформацію також можна і за номерами телефонів: (0352) 43-58-06, 43-58-07.

Схожі статті